Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Radio Logo
Der Stream des Senders startet in null Sek.
Höre Edi Rama Podcast in der App.
Höre Edi Rama Podcast in der App.
(124.878)(171.489)
Sender speichern
Wecker
Sleeptimer
Sender speichern
Wecker
Sleeptimer

Edi Rama Podcast

Podcast Edi Rama Podcast
Podcast Edi Rama Podcast

Edi Rama Podcast

Edi Rama
hinzufügen
Prime Minister of Albania Mehr
Prime Minister of Albania Mehr

Verfügbare Folgen

5 von 11
 • “Blu Bradhërs”
  Podkasti FLASIM- Sezoni 1, Episodi 7
  20.5.2023
  44:51
 • “Vajza me Motora”
  Sezoni 1, Episodi 6 - Një vajzë të rrallë, të cilën fatkeqësisht e kam njohur vetëm para një jave, por që një ditë do ta njohin të gjithë, si krijuesen e autoveturës së parë të markës shqiptare
  13.5.2023
  36:31
 • “Saranda”, me të ftuar një personazh që pakkush ia ka dëgjuar emrin ndonjëherë, por që shumëkush do t’ia mësojë në vitet që kemi përpara…
  Sezoni 1, Episodi 5
  6.5.2023
  30:32
 • “O ma kush është ky burri?”, me Agim Xhindolin, fëmija i dymbëdhjetë i një familjeje “kulakësh”, që flet për urinë, luftën për mbijetesë, emigrimin dhe vlerën e paçmuar të punonjësve në suksesin e një
  Sezoni 1, Episodi 4
  29.4.2023
  47:55
 • “Episod X” i realizuar jashtë radhës, pas eksperiencës së një shtrimi të papritur në spital…
  Sezoni 1, Episodi X Të ftuar: Prof. Arben Gjata Shef i Shërbimit të Kirurgjisë Rektor i Universitetit të Mjekësisë Mjek Kirurg Prof. Arben Beqiri Mjek Kirurg Dr. Dritan Rehovica Mjek Kirurg Prof. Krenar Lilaj Shef i Shërbimit të Anestezi-Reanimacionit Prof. Ass. Saimir Kuçi Mjek Anestezist
  25.4.2023
  47:13

Weitere Regierung Podcasts

Über Edi Rama Podcast

Prime Minister of Albania
Podcast-Website

Hören Sie Edi Rama Podcast, apolut: Tagesdosis und viele andere Radiosender aus aller Welt mit der radio.de-App

Edi Rama Podcast

Edi Rama Podcast

Jetzt kostenlos herunterladen und einfach Radio hören.

Google Play StoreApp Store